Welkom op mijn site. 

Mijn naam is Hemo Oumenad. In mijn bedrijf Be- In Touch maak ik gebruik van  mijn jarenlange  kennis en ervaring als coach, trainer, projectleider, beleidsmedewerker en jurist in het hoger onderwijs, en daarnaast mijn opgedane kennis er ervaring over lichaams- en ervaringsgericht leren vanuit de conscious movement en dans, en vanuit de paardencoaching. Ik help je graag bij jouw zoektocht naar meer innerlijke verbinding en echte connectie. En het creëren van perspectief vanuit eigen kracht. Of naar een pad met voor jou meer zingeving en bezieling.  

Waarom coaching én embodied movement?  Dans is van kinds af aan één van mijn passies geweest en een manier om tot expressie te komen. Ook andere creatieve zintuigelijke bezigheden hielpen mij om te ontspannen, te genieten, tot inzicht te komen en te verstillen. Bezigheden als pottenbakken, werken met paarden, wandelen in de natuur helpen mij goed los te komen uit het hoofd en meer te aarden en te gronden in mijn lijf en in het hier en nu. In de Open Floor teacher training die ik volg komen body awareness (lichaams bewustzijn), inzicht in gevoelens, in gedachten, beweging, adem en dans samen. Ik ervaar het als een grote verrijking,  inzichtverruimend, helend en bovenal een groot plezier. Het geeft een gevoel van vrijheid.

Daarnaast ben ik altijd nieuwsgierig en leergierig geweest.  En ben ik enorm geinteresseerd in kennis  over mensen, bevolkingen  en culturen. Dicht bij huis en ver weg. Wat beweegt de mens. Welk gedachtengoed hanteren zij, wat inspireert hen en waarom. Mijn eigen beperkte realiteit tracht ik te bekijken vanuit meerdere perspectieven en meerdere oogpunten. Mijn studies, mijn  achtergrond en mijn werk in een internatoniale onderwijs omgeving ondersteunen mij daarbij. Mijzelf blijvend verwonderen, nieuwsgierig zijn, blijven leren is één van mijn drijfveren. En waar mogelijk helpen bij het slaan van bruggen en het realiseren van echte verbindingen.